Aktiviteter

Transmedial workshop med Moira Hawkins 21-22 maj -2016, Stockholm.

Längtar du efter en starkare upplevelse av andevärlden?

Vill du stärka din kontakt med din guide?

Är du nyfiken på transmediumskap?

 

Då är Moira Hawkins omtyckta

workshop för Dig!

Moira Hawkins, CSNUt*, har i över 30 år arbetat med mediumskapets alla aspekter och därmed byggt en bred erfarenhetsbank som hon på ett pedagogisk sätt delar med sig av. Hon utbildar i transmediumskap och clairvoyant mediumskap runt om i Europa, och samarbetar kontinuerligt med några av Englands främsta medium. Genom åren har hon ex. arbetat med Gordon Higginson, Glyn Edwards, Tim Abbott och Sheila French. Moira är även vicepresident i Englands största spiritualistiska kyrka, med hemvist i Arthur Findlay Centre, vilken har en nära förbindelse med det ärorika The Arthur Findlay College.

I denna högkvalitativa, intensiva och omtyckta workshop arbetar du med inspirerande övningar inom ett transmedialt spektrum!

 

Det här är en handfast workshop med varierade och inspirerande övningar där du påtagligt upplever kontakten med din andliga guide. Fokus ligger på att gå i trans/stärka din trans och att kanalisera budskap från din guide. Därtill kan kursen t ex innefatta healing i trans, skapande, eller att i trans låta nära och kära som finns i andevärlden förmedla sig direkt genom dig – en annorlunda form av kontakt som skiljer sig från den vid traditionellt mediumskap! Moira Hawkins är en mycket uppmuntrande lärare som med sin gedigna kunskap visar på att alternerade medvetandetillstånd är naturligt och att trans därför är möjligt för alla.

Moira leder kursdeltagarna på ett tryggt och jordnära sätt, varför både du utan tidigare erfarenhet- och du som redan arbetar med/har provat på trans kan fördjupa relationen till din guide och ta nästa steg utifrån din personliga kunskaps- och erfarenhetsnivå. Oavsett dina intentioner till att delta lämnar du sannolikt kursen med ny inspiration och ett stärkt självförtroende!

Moira gör det svåra enkelt för din utveckling!

Tidigare deltagare säger:

Jag fick ut massor av kursen! Det finns inget farligt och Moira lär ut sina kunskaper på ett naturligt sätt. Många i branschen har mycket ritualer och så vidare, men här var det bara `just do it´. Det var nog den största behållningen; att hon gjorde det så enkelt och allt var naturligt.  

/Maria Svensson, Medium, Uppsala

Jag fick väldigt bra erfarenheter och det gav mersmak. Jag känner energin i kroppen på ett annat sätt än i mentalt mediumskap, det blir mer närvaro. Jag tyckte kursen var pedagogisk, rolig, mycket information på kort tid, bra övningar. Jag blev överraskad att det var så roligt som det var.

 /Jonathan Ede, Örebro

Jag hade inte i min vildaste fantasi trott att mina guider skulle kunna tala genom mig, även om jag kan få meddelanden på andra sätt! Det var en mental och intellektuell skillnad i kunskaper mellan mig och det jag förmedlade. Jag rekommenderar den gärna!  

/Britta, Stockholm (fingerat namn)

Allmän information

Pris: 3200 kr/workshop, inkl. frukt och fika.

Lör den 21/5, kl: 10.00-17.15

Sön den 22/5, kl 9.45-16.30

Plats: Centralt, Stockholm

Workshopen hålls på lättförståelig engelska. Behärskar du grundläggande engelska klarar du att delta, men tolkstöd finns. Kontakta Moniqa om du är osäker.

Anmälan & betalningsinformation

Anmälan sker med namn och telnr till info@magicaswisdom.com

Efter anmälan och bekräftelse på att du har en plats på kursen, inbetalas en anmälningsavgift á 500 kr som säkrar din plats. Resterande 2700 kr betalats senast den sista april.

Avgiften återbetalas endast vid inställd kurs.

Kontakta Moniqa vid frågor via mail eller tel: 070-764 70 12. Information om lokal m m kommer i samband med bekräftelse om din plats på kursen.

Hjärtligt välkommen med din anmälan!