Om mig

20140813_002711 (2)

Jag som förestår Magicas Wisdom heter Moniqa Laitinen.

Namnet Magica kommer från en vision av min andliga guide, och Wisdom är kopplad till spiran eller staven som finns i loggan. Den fick jag av min guide i en visionär dröm.

En stor del av livet har jag upplevt tillvaron vara tudelad, då jag från barnsben har haft kontakt med andevärlden utan att riktigt förstå det. Min ingång till andliga tankegångar startade emellertid i intresset för- och utbildning i astrologi under tonåren, där jag bland annat plockade upp kunskap kring symbolik och karma.

Min livsväg har lärt mig att vi ärligt måste leva vårt liv i samklang med vårt sanna Jag, för att må bra. Den lärdomen har kommit på olika sätt, men är i allra högsta grad kopplad till andevärlden. Min önskan är att i mitt arbete med andevärlden bidra med det jag kan, vare sig det är i direktkontakt med en klient, eller för inspiration och kunskap genom att arrangera kurser med utbildare vars arbete jag sätter högt värde på.

Utöver min egna verksamhet, är jag även engagerad i styrelsen för den spiritualistiska föreningen Öppna Spiritualister, Stockholm. Tidigare som föreningens sekreterare, samt ansvarig för planeringen av föreningens program med allt vad det innebär. Sedan mars 2016 har jag valt att fortsätta styrelsearbetet ”endast” i funktionen som programansvarig.

I arbetslivet har mitt arbete främst varit riktad mot människor där olika former av stöd och vägledning har stått i fokus, men även projektledning. Jag har en akademisk utbildning som omfattar konst, psykologi, bildterapeutiska verktyg, professionella samtal mot individ- och grupp, samt ledarskap.

Jag har lärt och inspirerats av många på min väg. Några av dem är Branka Okejin, Birkan Tore (Cert. Oracle Messenger), Terry Evans (Dipl. Medium & dipl för healing) och Moira Hawkins (Transmediumskap) .

Leave a reply